Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 10. heinäkuuta 2015

Ribs II

The better way to do them


Esikeitin ribsit tällä kertaa ja tämä tapa on parempi. Saat mureamman lopputuloksen. Jenkeissä missä tämä on pyhä asia, siellä keitetään ennen grillausta.

Laitoin ribsit kiehumaan hiljalleen isoon kattilaan. Olin laittanut kattilaan;

- tölkki Cokista(ihan sitä oikeaa)
- puolikas pullo tummaa olutta
- 2 isoa sipulia lohkoina
- 5 valkosipulin kynttä paloina
- kukkurallinen merisuolaa 
- vettä

Makua saa olla keitinvedessä reippaasti ja kun ribsit on hetken kiehuneet tarkista maku ja suola. Pidä huoli, että lihat ovat koko ajan veden peitossa. Keitin ribsejä 1h 20 min.

Annoin jäähtyä ja vedin marinadin pintaan. Ulkogrillissä sitten värit pintaan, ei tarvitse grillata kuin 5 minuuttia. Ribsistä irtoili luut jo nostettaessa ritilälle.  

Jos oikein haluat hifistellä niin voit keittämisen jälkeen laittaa lihan jääkaappiin huomista varten. Pikku paino päälle ja marinadin kanssa vetäytymään. 

Perhe söi elämänsä parhaat ja mureat ribsit!

P.S. Kuvaan pääsi myös kokin paras grillauskaveri, huurteinen Vichy! Ostin tuollaisen pullon koska pidin muotoilusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti