Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Borsch

Keittojen kuningatar. Värien sinfonia ja makumatka itärajan taakse. Suosikkikeittoni.

Tämän keiton tekeminen ei ole vaikeata. 

Tarvitset;
Kaalia(mielummin valkoiset osat)
Punajuurta
Porkkanaa
Lihalientä
Sipulia(punasipuli käy myös)
Etikkaa(punaviini, omena tai tavallinen käy)
Palvikinkkua(itse käytän lihahyytelöä, suosittelen)
Tomaattipyre
Laakerinlehti
Mustapippuri
Timjami
Rypsiöljyä
ja tietenkin smetanaa valmiiseen annokseen.

Suikaloi kaali, punajuuri, porkkana ja sipuli. Kuullota ne öljyssä.

Kaikki muu kattilaan hiljakseen porisemaan paitsi etikka, liha ja smetana. Älä keitä kasviksia liikaa jotta pieni purutuntuma säilyy. Lisää aivan lopussa etikka ja liha, kiehauta ja ota kattila heti liedeltä pois. Liha menettää muuten mehevyytensä.

Valmiin keiton väri on huikea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti