Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015



Nyt kun grillikausi on hyvässä vauhdissa niin suosittelen itsetehtyä perunasalaattia.


Perunasalaatti

Kiinteää perunaa
Kaprista
Kurkkusalaattia
Ruohosipulia
majoneesia
Creme Fraiche
Suola
Pippuri
Siruunamehu
Dijon sinappi

Keitä peruna, älä liian kypsäksi. Anna perunan jäähtyä jääkaapissa.

Tee sinä aikana majoneesista ja ranskankermasta kastike. Ohenna sitruunamehulla sopivaksi. Lisää pikku purkillinen valutettua kaprista ja pari ruokalusikallista kurkkusalaattia. Pilko ruohosipuli joukkoon ja lisää maun mukaan sinappia, suolaa ja pippuria. Sekoita.

Kun peruna on jäähtynyt niin kuutioi se ja sekoita varovasti joukkoon. Sekoita niin vähän kuin mahdollista koska peruna irrottaa tärkkelystä ja salaatistasi voi helposti tulla liisteriä.

Helppo tehdä, et voi epäonnistua !
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti