Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 9. huhtikuuta 2015

Paluu arkeen, siskonmakkarakeitto. Yksi suosikeistani.

Käsittelin blogissa aikaisemmin miten tehdä hyvä keitto. Palaan siihen aiheeseen.

Tee ensin maistuva liemi. Laita kattilaan porisemaan pippurit ja muut makua antavat veden kanssa. Kun liemi on saanut riittävän maun niin siivilöi pippurit pois = kivempi syödä.

Sama juttu tässä, tee liemi ensin. Lisää sitten siskonmakkarat noin minuutiksi kiehumaan jonka jälkeen nappaat ne pois.

Sitten vaan seuraavaksi juurekset kiehumaan. Kovimmat ensin, eli porkkanat. Lisää perunat/selleri/palsternakka/sipuli pari minuuttia porkkanan jälkeen. Näin vältät jonkun tietyn juureksen ylikypsymisen. Älä keitä muusiksi, käytä kiinteää perunaa.

Lisää makkarat valmiiseen keittoon, älä enää keitä. Kunnon määrä tuoretta persiljaa silputtuna kruunaa tämän, ja Herbamare tietenkin.

Mikä on parempaa kuin juuri keitetty siskonmakkara?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti