Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 22. joulukuuta 2014

                                       Kastike kinkulle


Ohjetta on tänään kysytty jo kolme kertaa joten saa käyttää mutta ei ole pakko hei!

 
 Kastike;

- Kinkun paistoliemi
- 2-3 kuivattua luumua
- Dijon sinappia
- kermaa
- Maizena (suurustamiseen)


Annan kinkun paistoliemen jäähtyä. Kuori pinnalta rasva pois. Keitä luumujen kanssa hiljalleen. Vedä tehosekoittimella tasaiseksi. Lisää kerma, keitä kasaan, tarkista maku.

Tästä tulee helposti liian rasvainen joten varovasti sen kerman kanssa. Lisää vaikka vettä ja suurusta jos on liian rasvainen/suolainen. Rouhittua mustapippuria voi laittaa jos siltä tuntuu.

P.S. Ai miten tuo laatikko tähän liittyy, no ei mitenkään! Mutta oli pakko laittaa kun maku on ainakin yhtä hyvä kuin kuvassa näyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti