Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 8. joulukuuta 2014

 

Mamma Rosa

Miesten kanssa yhdessä ulkona. Ensin viihdyttävää jääkiekkoa ja sitten Mamma Rosan kabinettiin. Hyvä nälkä oli jo jäähallilta lähtiessä.

Kun saavuimme paikalle kävi ilmi, että kabinettimme edellinen varaaja oli juhlinut yli aikataulun ja jouduimmekin odottamaan lähes tunnin heti alkuun. Ja kaikkihan tietää miten käy kun isot miehet joutuvat olemaan nälissään.


Päätimme ruokailla "pitkän kaavan" mukaan, sen paremman vaihtoehdon. Itse tilasin "Toast Mamma Rosa"-annoksen. Mamma Rosan version raputoastista. Koostumus oli hyvä ja maku taattu. Itse olisin jättänyt puolikkaat luumutomaatit annoksesta pois.
Pääruoaksi tilasin pesto ja parmesan gratinoitua marmorihärkää. Liha oli mureaa, kastike maukas. Muut jotka tilasivat saman annoksen valittivat sitkeää lihaa. Valkosipuliperunoihin olisin kaivannut enemmän valkosipuli. Pääruoan asettelu näytti ABC-huoltoaseman annokselta. Olisin itse leikannut pihvin kolmeen eri palaan ja latonut palat kauniist osittain päällekkäin. Pikku vinkki sinne keittiöön.

Mamma Rosa on paikka josta saat vatsan täyteen mutta nyt ei hienouksilla juhlittu. Saimme palvelusta tunteen, että tarjoilijoilla oli liian kiire. Odotimme liian kauan ruokaa. Juomia vielä kauemmin. Ruokailu kesti noin kolme tuntia.

Vieressäni istunut mukava herrasmies tilasi tuoreyrttikuorrutteisia etanoita mutta sai etanat ilman yrttejä.

Nyt kävi niin, että miesten hauskat jutut voittivat ravintolan palvelun ja ruoan. Pieni pettymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti