Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

 

 

Burgeri

 

 

Ja taas...helppo tehdä

Jokainen osaa esim. vohveliraudalla paahtaa sämpylän rapeaksi ja laittaa cheddar-viipaleen pihvin päälle.

Tein tähän burgeriin karamellisoitua punasipulia. Alla ohje sille;

Kuullota punasipulia, hyppysellinen sokeria ja voita pannulla. Kun sipuli on saanut ruskeata väriä pintaan niin lisää tilkka vettä ja esim. balsamiviinietikkaa hapokkuutta antamaan. Jos haluat oivan jälkpotkun niin kuin minä tein niin lisää reippaasti Chippotle-Tabascoa.  Keitä kasaan.

Mielettömän hyvää !!




Kun naudanpihvi antaa mehut pinnalle niin ohuen pihvin voi nostaa pannulta pois. Jätin pihvin hiukan mediumiksi.

Älä tee sitä virhettä mitä mäkkärillä tehdään. Pihvistä ei saa painaa mehukkuutta pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti