Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. elokuuta 2015

Päivä 1


En ole syönyt kiinteätä ruokaa koko päivänä. Olen juonut pelkästään vihanneksista ja hedelmistä puristettua tuoretta mehua.

Sen verran tiesin, että mieliteot ruoan suhteen tulisi pyörimään ajatuksissa kiusaten hullun lailla. Tänään on erityisesti tehnyt mieli lihaa mutta yllätyksekseni en ole kokenut nälän tunnetta.

Normaalisti tähän kuuluu aluksi ärtyneisyyttä ja väsymystä kunnes muutaman päivän jälkeen energiatasojen tulisi nousta alkutasoa korkeammalle.

Paino on eilisestä laskenut 1,8kg. Varsinaista isoa tarvetta ei ole laihduttaa, ihannepainoon on matkaa vain 4 kiloa alaspäin.


Tavoitteet;
Puhdistaa kroppa
Paino alas 4 kiloa
Tuoda nämä mehut myös paaston jälkeen jokapäiväiseen ruokailuun = yleinen terveys.

Kirjoittamalla nämä julkisesti lisään painostusta itselleni jatkaa eikä luovuttaa.

Vielä kerran, kannattaa katsoa nuo dokumentit = ymmärrätte idean paremmin. Tarkoitukseni ei ole viikko tolkulla tehdä tätä vaan niin kauan kun tuntuu hyvältä.

Työkaverit olivat heti huumorilla mukana. Meillä on tapana vuorotellen hakea toisillemme jäätelöt. Minulle tuotiin tänään mehujää!!


Day 1

So far so good.

No hunger-feeling today. I like the taste of these juices, not bad at all. Im dreaming about meat, especially red one. I have already lost some weight(1,8kg) but i dont know if it is because of this juicy journey.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti