Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 20. kesäkuuta 2015






Aasialaista Etelä-Karjalassa.




Fingerfoodia lähdettiin tekemään. Hienoissa puitteissa sai file kypsyä. Naudan ja broilerin file marinoitiin aasialaisittain ennen grillaamista.


Päivän kokki, Antti esitteli täydellistä kypsyyttä. Minä olin tällä kertaa apukokkina.


Ollaan Antin kanssa vedetty muutama cateringkeikka kimpassa joten homma hoituu.


Työhön paneutuminen.


Raikas kaalisalaatti, Aasian mauilla.



Salaatinlehden täytteenä; nuudelia, broileria, aasialaista kaalisalaattia, maapähkinää, chiliä, korianteria ja kalakastikkeesta tehty marinadi.


Lapset olisivat syöneet tätä vaikka kuinka paljon. Terveellinen ja erittäin maukas ateria. Ohjeet tälle löytyy aikaisemmin tekemästäni jutusta "fingerfood". Tästä ruoasta on vaikea saada ähkyä oloa vaikka söisi vatsan täyteen. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti