Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 15. kesäkuuta 2015



Here we go again, Finnish thin pancakes
Ja taas mennään, muurikkaletut



I made four fillings, 3 salty ones and the original whipped cream and fresh strawberries


Tein neljä eri täytettä, 3 suolaista ja perus kermavaahto ja tuoreet mansikat.

I dont't think nobody needs the recipe for the pancakes.
Tuskin tarvitsee kirjoittaa lettutaikinan reseptiä tänne.


Täyte 1;

Aurajuustoa
Pekonia
Herkkusieniä
Periljaa
Kevätsipulia
Smetanaa 

Ota pannulla väriä pintaan ja lisää smetana jäähtyneeseen täytteeseen. Paistoin pekonin uunissa täytteeseen 1 ja 3. Voit smetanan sijaan käyttää jotain kevyempää ja raikkaampaa. Smetanaa nyt vain sattui olemaan kaapissa valmiina.

Täyte 2;

Katkarapuja
Tilliä
Mustapippuria
Merisuolaa
Smetanaa
Sitruunamehua

Sulata katkikset haaleassa vedessä. Ainekset sekaisin ja valmis.

Täyte 3;

Lihahyytelöä
Persikkaa
Persiljaa
Pekonia
Smetanaa


Even the chef doesn't always get it right in the first time. One more egg and little more flour.

Now it's  working

Kokkikaan ei aina onnistu. Vaati yhden kananmunan ja vähän jauhoja lisää ja homma toimi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti