Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Alkusoitto

Hei,

 

Pitkän harkinnan jälkeen, päätin perustaa blogin. Paljon on kuvia, juttuja, reseptiikkaa, kikkoja, kokemuksia ja kommelluksia sekä myöskin ammattitaitoa takana. Halusin jakaa tietotaitoni ja kommellukseni muiden kanssa koska ruoka on aina parempaa hyvässä seurassa.

Olen kulinaristinen kaveri. Olen saanut ravintolakokin koulutuksen 90-luvulla. Tein silloin alkuun hiukan kokin hommia mutta virta vei silloin muihin tehtäviin hyvin pian valmistumisen jälkeen. Olen työskennellyt muilla aloilla ja teen nyt tällä hetkellä myyntityötä.

Ruoanlaittoa en kuitenkaan koskaan ole lopettanut vaan teen ruokaa kotona, ystäväpiirissä, eri tilaisuuksissa ja silloin tällöin saatan vetää jonkun catering-keikan.  Meillä on mm. ystäväpiirissä tapana kokoontua vuorotellen jonkun kotiin nauttien toistemme seurasta ja ruokailusta.

Arvostan ruoanlaitossa raaka-aineiden laatua, tuoreutta ja hyvää makua. Ei ole pahitteeksi jos annos myös näyttää hyvältä.

 

Mitä tuleman pitää?

Rehellistä kerrontaa ruoasta, juomasta, erilaisia teemoja ja ehkä vähän huumoriakin.


Itse tehty on aina paras !


Itä-uusimaa 26.10.2014

P.S. Kuvassa syksyn sienisatoa. Olin metsässä 40min. ja kori täynnä herkkutatteja

1 kommentti: