Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 22. tammikuuta 2015

Kaalilaatikko

Tämä on meidän perheen suurta herkkua. Pehmeä, makeahko, syvä maku ja puolukkahilloa viereen.

Tarvitset;

Sika-nautaa
Kaalia
Riisiä
Sipulia
Lihalientä
Kermaa
Meiramia
Suolaa
Valkopippuria
Siirappi (tumma)

Leikkaa kaali paloiksi ja esihöyrystä se pehmeäksi höyrykattilassa 10-12min.
Jätä valumaan.
Keitä riisi. Voit käyttää puuroriisiä tai pitkäjyväistä, makuasia
Paista jauheliha mutta jätä mediumiksi. Mausta liha meiramilla, suolalla ja valkopippurilla
Paista sipuli, ota varovainen ruskea väri pintaan. Käytä reippaasti sipulia
Kuumenna lihaliemi


Ainekset sekaisin, lientä puoleen väliin. Valuta ohuita siirapin noroja pinnalle ja 175c uuniin 45min. Laita tämän jälkeen kermaa joukkoon ja anna olla uunissa vielä 30-40min kunnes väri on kuvankaltainen.

Valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti