Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 29. maaliskuuta 2015



Nomad Cellars


Odotukset korkealla, ei kiire mihinkään. Tutustuttiin paikkoihin ensin ja sitten show käyntiin...






Alkuruoka oli raikas, hyvänmakuinen ja lautaselle kauniisti aseteltu. Tätä olisi syönyt vaikka kuinka paljon. 

Maa-artisokka "risotto" ja muikunmätiä, perunalastuja.






Joudun kyllä jokaisen annoskuvan kohdalle toistamaan samat sanat, hyvää oli.

Lohiconfit, kurpitsaa ja tillikreemiä







Yksi illan viineistä, ciao Italia!



Kokki tarjoili myös langustiinikeittoa jonka söin niin nopeasti ettei siitä ehtinyt ottaa kuvaa...






The Chef, Toni Aikasalo.

Oli mukava tutustua ja seurata miten ammattimies hoiti homman hienosti kotiin.


 Murein koskaan syömäni ylikypsä karitsa. Tätä sai onneksi lisää;)

Karitsanpotkaa, paahdettua valkosipuliperunaa ja porkkanapyrettä











Illan juomien kuningas, Dom Perignon ja vuodelta 1990.


Punaviini Toroa Pinot Noir 2010 NZ sai myös paljon kehuja vierailta.
Niin se vaan on, laatu maksaa. Ei tätä makua voi verrata oikein mihinkään muuhun. Vain yksi voi olla kunigas kerrallaan. Monivivahteinen ja syvä viinimäinen maku. 


Tämä oli nimensä mukaan todellakin dynamiittia. Illan paras valkoviini. Tilalta jossa on ensimmäisenä aloitettu tekemään orgaanista viiniä. Muistaakseni saksalainen tuottaja. Hedelmäinen

Tulen tilaamaan tätä Nomadsilta, ehdottomasti.


Paljon jäi kuvaamatta mutta en ollutkaan töissä vaan nautin elämästä ja vapaa-ajasta.

The Chef oli löytänyt todella hyviä juustoja joista yksi oli suomalainen Keisari.

Jälkiruokana söimme vadelma-suklaacremen, mustajuurikinuskia ja punaherukkavaahtoa. Sekin hävisi niin nopeasti, ettei kameramies ehtinyt mukaan.

Tuolta listalta kun hankit juustot Lentävästä Lehmästä vieraillesi niin onnistut varmasti. Kaikki juustot maistuivat.



Harmi, että otin tästä pullosta kuvan vasta kun se oli tyhjä. Jälkiruokaviini jonka myös aion tilata NomadiltaTumma ja makea, vähän niin kuin vaimonikin.

Icewine Cabernet Franc 2008

Jälkiruokaviinit ovat aina makeita mutta tämä oli paras jälkiruokaviini mitä soppamies on maistanut. 

Yhden pullon tekemiseen menee 25 pulloa punaviiniä(jos muistan oikein)

Illan toiseksi paras viini meilestäni. Domppaa ei lasketa, se on kuningas.

Tämä tällä erää tänään. Saatan päivittää tätä juttuani myöhemmin kun muistini palautuu ;) Ei muuta kuin kokemusta rikkaampana ja nyt saunan lauteille. Kiitos

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti