Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. marraskuuta 2014

Bistro Sinne

                                          SINNE


      http://eat.fi/uploads/thumbnails/images/restaurant/12289/8626_600x200.jpg



Hyvä seura ja syksyn pimenevän illan Porvoo ja joenranta. Seuralaiseni kysyi, että mennäänkö minne? Vastasin tietenkin, että mennään SINNE !

Käveltiin käsi kädessä siitä sitten tuttuun ravintolaan, saatiin pöytä ja ei muuta kuin Menu Porvoo.

3 ruokalajin menu jossa alkuruokana kermainen maa-artisokkakeitto pikkelöidyillä suppilovahveroilla. Keitto oli meidän molempien mielestä erittäin hyvä ja pikkelöidyt suppilot lähes taidetta !

Keitto oli juuri sopivan kermainen mutta kuitenkin kevyen ja raikkaan oloinen. Jo tämän takia kannatti tulla.






Pääruokana oli kaksi vaihtoehtoa;

Haudutettu possunposki, palsternakkaa ja neilikkakastiketta.


Possunposki oli mureaa kuten aina, maut olivat kohdallaan.














Tai;

Uunissa paahdettua nieriää, isoäidin kurkkuja sekä vermuttikastike.

Minä päätin epämiehekkääseen tyyliin syödä kalaa. Ja tein oikean valinnan. Annoskateutta ei syntynyt. Aina ei pidä syödä pihviä, kaikkea pitää kokeilla.

Kalan kypsyys oli nappiin, annos oli raikas ja maittava.

Kalan kanssa tarjoiltu rose' viini oli liian voimakas. Maku käveli tyystin annoksen yli.






Jälkiruokana creme brule'e omenasorbetin kera.

En ole erityisemmin koskaan pitänyt tästä jälkiruoasta. Tämä oli tehty niin kuin pitää ja maistui sille mitä pitikin.

Hyvännäkoinen jälkiruoka rapealla sokeripinnalla.

Jälkiruokaviini oli hyvä.





Hyvä kokonaisuus taas Sinneltä ja tästä syystä SINNE saa vielä pitää neljä tähteänsä ja kakkospaikan. (lue Ravintola arvostelu)

Over and out ja sitten Paahtimoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti