Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Bronda oli valmis




BRONDA
 
Kivan näköinen ravintola joka oli viimeistä paikkaa myöden täynnä. Korviinpistävä oli eksoottinen musiikki kun ovesta astui sisään, hyvällä tavalla. Hovimestarin pöytiin ohjailu vähän viipyili. 

Mielestäni oli tosi hyvä idea laittaa tarjoilijat samaan saliin kiillottamaan aterimia ja astioita. Se loi yhteenkuuluvuuden tunteen.



Ravintolalla on erinomainen sijainti Helsingissä. Ystäväni sanoi ennen reissua; "Just go with open mind and forget what they have written about them". Ja tottakai, tällä asenteella siis liikenteessä, muiden mielipiteistä viis. 

Minua pikaisen haittasi se, kun näin lasiseinän läpi kun kokit heittelivät toisilleen ruokaa ja esim. ruokaa sisältäviä pursottimia. Kyllä ne aina jossain vaiheessa lattialle tömähtävät, mitäs sen jälkeen. Meneekö roskiin vai käyttöön?

Noh, avokeittiö on kuitenkin aina paras.

Testasimme Menu Brondan. Alkupalana tarjottu vihersimpukka oli mahtavan makuinen. Suussa oikein maistoi eri makukombinaatioita. Ketsuppinen jälkimaku ei haitannut.










Pääruoka; Pedro Ximenez-sherryssä haudutettua vasikan poskea lisukkeineen(katso kuva 1)

Illan kuningas oli paahdettu peruna-kaaligratiini. Tuoksu ja maku oli täydellinen.









Jälkiruoka täyteläisellä suklaalla ja minttujäätelöllä












Viinejä kannattaa ja pitää aina haistella. Menun viinilistan toinen viini oli tuoksultaan niin hyvä, etten aikaisemmin ole tavannut niin hyvän tuoksuista viiniä.

Tuoksu oli aprikoosimainen, hedelmäkarkkinen ja minulla oli nenä kiinni lähes minuuttitolkulla lasissa. Aivan uskomaton ! Ja maku oli tietty hyvä.

Ravintola oli siis kiva kokemus ja seura huippuluokkaa. Kuitenkin hetken aina pohtii, oliko tämä kaikki 200 euron arvoista. Eiköhän se ollut. Annan arvosanaksi ***+ ja voit lukea jutustani "Ravintola arvostelut" miten Bronda sijoittuu muihin verrattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti